Помните ли чаровното дете чудо Крисия? Очарователното момиченце, което

...
  Помните ли чаровното дете чудо Крисия? Очарователното момиченце, което
Коментари Харесай

Крисия пропя чалга! Фенове я обсипаха със салфетки

 

Помните ли чаровното дете знамение Крисия? Очарователното момиченце, което изпя, дружно с Хасан и Ибрахим, песента " Детска планета " на детската Евровизия? Тогава те се класираха втори и по ред аргументи доведоха песенния конкурс в България.

Е, Крисия към този момент е на цели 14 години и наподобява като една очарователна млада дама:

Като цяло надареното момиче се скри от светлината на прожекторите, а медиите настояват, че повода е образованието й. 

Крисия не желала да върви по стъпките на известните й връстнички и по тази причина се преместила в София, където заляга над учебниците по музика. Учи в Националното музикално учебно заведение " Любомир Пипков ".

И в действителност, в профила й в Instagram няма провокативни фрагменти, а тя наподобява като момиче на годините, на които е.

Оказва се обаче, че Крисия към този момент има и свои професионални задължения. На видео в профила на гримьора Цецо Андреев надареното момиче пее известна чалга на гръцки:

За феновете на статистиката, песента е на Никос Вертис - Thelo na me nioseis. Баладата е една от най-популярните в Гърция въобще. 

Самият Цецо Андреев написа, че Крисия е неповторима и доста красива, а дъждът от салфетки към нея единствено потвърждава, че и другите в заведението са на същото мнение.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР